Benimar

Kvalitet og godt design!

Du kan ikke trå feil med en bobil fra Benimar. Ta en spansk en hos oss!

Benimar har produsert bobiler i over 40 år, og er en del av den enorme Trigano-gruppen, Europas største leverandør av fritidsprodukter, med de fordelene dette gir. Vi norske forhandlere har i samarbeid med fabrikken utviklet og forbedret bobilene for nordiske forhold, slik at de passer til vårt klima. Ønsker vi forbedringer eller endringer på en modell, er de alltid vennlig innstilt til dette.

Bobilens varmeanlegg er plassert (og en bobil fra Benimar har alltid de største varmesystemene) korrekt framme i boenheten på de aller fleste modellene. Videre har vi kanskje bransjens beste elektriske opplegg, samt komplett trefritt påbygg.

Bilene er designet og utviklet av unge og nytenkende designere fra designskolen i Barcelona. Dette er heller ingen ulempe, og gjør bilene våre svært delikate, innovative, og ikke minst meget moderne! Sammen med Benimar har vi utviklet en utstyrsvariant som heter «NorthAutoKapp».

Finner du mer utstyr, kvalitet og design til en bedre pris vil vi gjerne høre fra deg.

Kom og se på våre flotte bobiler! Vi er veldig stolte av å være forhandler av Benimar!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle