Om oss

Viken Bobil AS

Hvem er vi?

Viken Bobil AS ble etablert i februar 2020 med lokaler inntil Dikeveien i områdets største handelspark, mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

Her finner dere Paul Arthur Revhaug som har 12 års erfaring i bransjen, og Even og Ann-Helen Berge Hansen som har jobbet opp og drevet Bobilnord AS, med 3 avdelinger i Nord-Norge. Even og Ann-Helen har 18 års fartstid i bransjen.

Viken Bobil AS har en bra egenkapital, og har ikke som motto om å bli «størst», men være en forhandler i Fredrikstad hvor kundene trives. Vi ønsker å drive en sunn og serviceinnstilt bobilbutikk hvor vi setter kunden øverst på listen. Kunden er vår gjest og de ønsker vi å gi en hyggelig opplevelse i vår butikk.

Vi forhandler merkene Benimar, Autostar og Dreamer – og har bobiler til mange ulike behov! 

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat! Alle er hjertelig velkomne til vårt lokale i Dikeveien.

Bilde av bobil fra Dreamer - Viken Bobil AS, Fredrikstad - Bobilforhandler, Bobil, Bobiler, Benimar, Autostar, Dreamer, Kjøpe bobil, Brukt bobil, Ny bobil, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Mos, Indre Østfold, Nordre Follo, Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Romerike, Vestfold

Noe du lurer på?

Ta gjerne kontakt! Vi gleder oss til å bistå deg med å finne din drømmebobil!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle